acri pro homepage
acri pro homepage

Acri Pro Recension

acri pro
acri pro

 

Acri är en global valuta- och CFD-mäklare som erbjuder flera instrument för handel på sin handelsplattform. Mäklaren tillhandahåller en digitalt säker handelsmiljö, handelsverktyg, kraftfull plattform och har en utmärkt kundsupportdesk.
Acri forex och CFD-mäklare hävdar att det är på uppdrag att erbjuda bästa möjliga handelsvillkor till sina kunder. Därför har företaget investerat i modern teknik, forskat om nya produkter och utbildning av personal och kunder samt.

Säkerhet

Acri drivs av “Nexus LLC”. som är registrerat i St Vincent och Grenadinerna. Även om Acri inte bokförde sin regulatoriska information, har mäklaren tillhandahållit standard säkerhetsåtgärder för att säkerställa att kundernas medel är säkra.
I enlighet med sina förfaranden mot penningtvätt (AML) identifieras och verifieras alla kunder med hjälp av KYC-procedurer. Betalningar från tredje part är förbjudna. Acri hävdar att alla kunders medel hålls på segregerade konton som endast upprätthålls hos de högst rankade internationella bankerna. Kundernas data skyddas med 256-bitars Rapid SSL-kryptering utöver flera brandväggar. Detta för att avvärja internethackare.
Dessutom fortsätter Acri att övervaka sin verksamhet och granskar regelbundet sin systemintegritet för att identifiera och hantera eventuella risker.

Öppna konto

Med Acri kan du komma igång i fyra steg; öppna konto, finansiera kontot, skicka verifieringsdokument och börja handla. På Acris hemsida klickar du på knappen “Registrera” och fyller i formuläret som visas. När du har skickat in formuläret loggas du in på handlarnas instrumentpanel; där du kan verifiera ditt konto, göra insättningar och börja handla. Du kan också registrera dig via Google eller Facebook.
Kunder från USA accepteras inte.

registrering
registrering

Handelsinstrument

Acri-kunder kan handla valuta, råvaror, kryptovalutor, aktier och index CFD: er.

marknadsutbud
marknadsutbud

Kontotyper

Acri-konton är denominerade i USD, EUR eller GBP. Det finns inga provisioner eftersom handelsavgifterna ingår i spreaden. Om ett konto förblir vilande i 3 månader debiteras en inaktivitetsavgift på $ 25. Nedan är de typer av konton som tillhandahålls av Acri:

Brons konto

Detta är ett mikrokonto riktat till nybörjare. 0,01 mikrotomter är den minsta kontraktsstorleken medan 20 mikrotomter är det maximala. $500 eller €500 eller £500 är det belopp som krävs för att öppna ett bronskonto. Maximal hävstång är 1:150.

Silver konto

Detta konto är för erfarna handlare. $2,500 är det minsta belopp som krävs för att öppna kontot. Maximal hävstång är 1:200.

Guldkonto

Speciellt utformad för proffshandlare med hög volym är minsta insättning $ 25,000. Maximal hävstång är 1:300.

Islamiskt konto

Detta är ett swap-gratis konto utformat för muslimska handlare. För att öppna ett, öppna först ett handelskonto och begär sedan ett islamiskt konto via e-post.

Demo-konto

Detta är ett övningskonto som är tillgängligt för alla kontotyper. Det är förinstallerat med virtuella fonder för handelspraxis.

Handelsplattform

Acri erbjuder sin egen egen egen onlinehandelsplattform som också är optimerad för mobilhandel. Gränssnittet är användarvänligt och tillhandahålls på mer än 5 språk. Nedan är några av dess funktioner:
• 4 diagramstilar som kan visas i 8 tidsramar; från 1 minut till 1 vecka.
• 12 tekniska indikatorer.
• Väntande order, ta vinst, stoppa förlustorder är alla tillgängliga.
• Handelssignaler och social handel.
• Spårning av öppna beställningar i realtid.

 

handelsplattformar
handelsplattformar

Betalningsalternativ

Acri-kunder kan göra betalningar via kreditkort, banköverföringar och vissa online-betalningsportar. I allmänhet är insättningar omedelbara utom banköverföringar som tar 3-5 dagar. Uttag behandlas av mäklaren samma dag.

Utbildning

På sin hemsida presenterar Acri 4 artiklar:
• Grundläggande analys. Den här artikeln förklarar dess betydelse, dess användningsområden och behov.
• Teknisk analys. trender och populära indikatorer.
• Valutahandelsstrategier. introduktion och tips för att skapa dem.
• Hävstång och marginal: hur man använder dem i handel.

Arbetsredskap

Signaler

På sin handelsplattform ger Acri handelssignaler.

Social handel

Handlare och investerare ges möjlighet att kopiera andra framgångsrika experthandlares affärer och göra vinster utan att ens veta hur man handlar eller analyserar marknaderna.

Kundsupport

Det flerspråkiga supportteamet säger att du kan ringa dem när som helst när de arbetar dygnet innan. Du kan också fylla i formuläret “kontakta oss” på webbplatsen eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected]
Det finns en “FAQ”-sida där cirka 25 frågor och svar ges på dokumentation, handelskonton, plattform, insättningar / uttag etc. De flesta frågor som ställs av nybörjare och potentiella kunder besvaras där. På sociala medier finns Acri på Facebook, Twitter, Instagram och Pinterest.

Sammanfattning

Acri är en legitim mäklare som har börjat bra. Med modern teknik och kraftfulla handelsplattformar är mäklaren på väg till toppen. Acri är fullt medveten om att finansmarknaderna är fulla av bluffmäklare och internetbedragare och har stått ut för att vara legitim med sina fullständiga implementeringar av digital säkerhet. kunder kan koppla av i en säker handelsmiljö.
Dess online-handelsplattform är standard och levereras med nödvändiga verktyg för att analysera marknaderna, lägga order och hantera risker. Nybörjare stöds med demokonto, mikrokonto och till och med social handel. Acri mäklare är en äkta mäklare och förtjänar en rättegång av alla valutahandlare.

SW_Free_Stocks.