Bitcoin Allmän Information
Bitcoin algemene informatie

 

Bitcoin Allmän Information

 • Så vad är Bitcoin exakt?

 • Vem uppfann och skapade konceptet och utvecklingen av Bitcoin?

 • Vem och vad styr Bitcoin-nätverket och strukturen?

 • Hur fungerar Bitcoin?

 • Använder folk verkligen Bitcoin?

 • Hur kan du få Bitcoins?

 • Hur svårt är det att göra en betalning med Bitcoin?

 • Lista över de viktigaste fördelarna med Bitcoin?

 • Lista över de viktigaste nackdelarna med Bitcoin?

 • Kan du tjäna pengar med Bitcoin?

 • Är Bitcoin helt virtuellt och immateriellt?

 • Är Bitcoin anonym?

 • Jag har förlorat min Bitcoin plånbok, nu vad?

 • Bitcoins skalbarhet gör det möjligt att bli ett viktigt betalningsnätverk?

 

Bitcoin Algemene Informatie
Bitcoin Algemene Informatie

Så vad är Bitcoin exakt?

När vi pratar om Bitcoins allmänna information är Bitcoin baserat på ett övergripande överenskommelsesnätverk som möjliggör skapandet av ett helt nytt betalningssystem baserat på digitala pengar.

Eftersom det inte är en central myndighet, drivs den fullt ut av sina användare, vilket gör den till det första nätverket för betalning via e-post.

Du bör se det som pengar på internet.
På grund av att Bitcoin är ett Triple Entry Bookkeeping-system, innebär det att det faktiskt ses som ett mer bedrägeribekräftat sätt att redovisa än det vanliga sättet att redovisa.

Bitcoin Allmän Information Förklaring:

För att göra en transaktion, teckna en betalningsinstruktion till den person du gör affärer med sin offentliga nyckelbaserade signatur. Därefter förpackar tredje parten “emittenten” betalningsförfrågan i ett digitalt kvitto, varefter kvittot omvandlas till transaktionen.

Bitcoin Allmän Information
Bitcoin Allmän Information

Denna transaktion har signerats digitalt av olika parter, men minst en oberoende part måste delta. Det blir då ett starkt och tydligt bevis på transaktionen.
Den sista kupongen * är posten *. Därefter behandlas * samlingen av signerade kvitton * i bokföringen.

Kollektionen ersätter dubbelkontrollsystemet eftersom det enda digitalt signerade kvittot är mer bevis än de två poster som utgör transaktionen.

Samlingen av signerade kuponger är en bättre rekord än det fullständiga faktureringsschemat.

Vem uppfann och skapade konceptet och utvecklingen av Bitcoin?

År 1998 infördes Dai Wei begreppet en ny form av valuta som använder kryptering för att kontrollera skapande och transaktioner, snarare än en central myndighet.

År 2009 skrevs det första beviset på konceptet (POC) och publicerades av en person som heter Satoshi Takemoto. (Han stoppade projektet ett år senare). Sedan dess har samhället vuxit enormt med många utvecklare som arbetar på Bitcoin samtidigt.

Den Bitcoin protokollet och mjukvaran är helt öppen källkod och publicerat så utvecklare över hela världen kan inspektera koden och revidera eller skapa en egen anpassad version av Bitcoin programvara.

I detta fall är den totala effekten av varje programmerare begränsad och därför kontrollerar ingen verkligen Bitcoin. Det här är en bra sak, vilket gör det till ett samhällsägt koncept som gör uppfinnaren överflödig och okontrollerad.

Vem och vad styr Bitcoin-nätverket och strukturen?

Det finns inget patent och ingen äger Bitcoin-nätverket. Verkligheten var trogen mot konceptet och alla, vilket innebär att alla Bitcoin-användare har kontroll över Bitcoin-nätverket.

Det finns och kommer alltid att finnas uppdateringar och förbättringar som utvecklats av programmerare i Bitcoin-programvaran.

De kan inte göra några ändringar i protokollet själva, eftersom alla som använder Bitcoin kan bestämma vilken programvara och version de föredrar att använda.

För att vara kompatibel kan alla Bitcoin-användare bara använda programvara som uppfyller samma universella regler, begränsningar och krav.

Bitcoin kan bara fungera bra med en fullständig konsensus mellan alla användare. Som ett resultat har utvecklare och alla Bitcoin-användare ett starkt incitament för att skydda denna konsensus.

Hur fungerar Bitcoin?

På den del av användarens Bitcoin är bara en dator eller en mobil applikation som ger en personlig plånbok som de kan ta emot och skicka Bitcoins till och från andra människor som också har en Bitcoin plånbok.

Bakom kulisserna delar Bitcoin-nätverket en publik

Bitcoin Allmän Information, med hjälp av Bitcoin
Bitcoin Allmän Information, med hjälp av Bitcoin

ledger heet de “block chain”. Dit grootboek bevat elke transactie die ooit is verwerkt, waardoor de computer van een gebruiker de geldigheid van elke transactie afzonderlijk kan controleren en verifiëren. De authenticiteit en legitimiteit van elke transactie wordt beschermd door digitale handtekeningen die overeenkomen met de adressen die ze verzenden, waardoor alle gebruikers totale controle hebben over het verzenden van Bitcoins vanaf hun eigen Bitcoin-adressen.

Användar folk egentligen verkligen Bitcoin?

Ja, det är de. Fler och fler företag och människor klagar Bitcoin, jag läste nyligen en historia om den här killen i Los Angeles som ville sälja sitt hus på landet för att bara kunna säljas av Bitcoins. Men även de vanliga medelklassbolagen som inte är online. Det är fortfarande ett nytt koncept, marknaden Bitcoin växer snabbt varje dag.

I slutet av augusti 2013 gick värdet på alla Bitcoins i omlopp över 1,5 miljarder dollar till de miljarder dollar Bitcoins som utbyts dagligen.

Hur kan du få Bitcoins?

 • Du kan tjäna Bitcoins som betalning för varor eller tjänster.
 • u kan köpa Bitcoins på en Bitcoin-utbyte.
 • Du kan byta Bitcoins med någon i ditt område.
 • Du kan tjäna Bitcoins genom konkurrenskraftig gruvdrift
 • De flesta Bitcoins-utbyten tillåter inte finansiering av ditt Bitcoin-konto genom de mer vanliga betalningsmetoderna (du kan hitta några som du gör, men du bör kolla in det).

Detta beror på fall där någon köper Bitcoins med till exempel PayPal och sedan tillbaka halvdelen av transaktionen. Detta är känt som en återkrav.

Det här är ett problem där de flesta företag som säljer eller gör affärer på nätet är oroliga och det är därför det är avsikten att förhindra dessa problem och problem så mycket som möjligt.

Hur svårt är det att göra en betalning med Bitcoin?

Detta är en av de viktigaste fördelarna med att arbeta med Bitcoin. En betalning är lättare att göra än med ett bankkort eller kreditkort, eftersom du inte behöver ett köpkonto.

Betalningar görs från en applikation som fungerar som plånbok, men lagras och lagras på din dator eller smartphone.

När du anger adressen till mottagaren är betalningsbeloppet klart och tryck på “skicka”. För att göra det så enkelt som möjligt att ange adressen till en mottagare kan många plånböcker ta emot adressen genom att röra två telefoner tillsammans med NFC-tekniken eller genom att skanna en QR-kod.

Lista över de viktigaste nackdelarna med Bitcoin?

bitcoin generell information, Bitcoin “under uppbyggnad” –
Bitcoin-programvaran är för närvarande fortfarande i beta med många x-funktioner som fortfarande är aktiva och har ännu inte slutförts.

Varje dag utvecklas nya funktioner, tjänster och verktyg för att göra Bitcoin säkrare och mer tillgängligt för massorna.

De flesta Bitcoin-företag är nya och erbjuder fortfarande inte försäkringar. Det tar tid, men det går snabbare och varje dag växer det med sitt erbjudande och fler och fler accepterar det som en giltig betalningsmetod.

Bitcoin Allmän Information, Bitcoin acceptans 

Som den nya pojken i klassrummet är många fortfarande okunniga och omedvetna om Bitcoin eller konceptet är inte väl förstått.

Exempel i slutet av januari 2014 utfärdade den litauiska regeringen ett uttalande som uttryckte sin rädsla för att någon av utvecklarna kunde bara gå iväg med alla pengar (jag antar att de tänkte på vägggatan bankirer).

Bitcoin Allmän Information, bitcoinvolatilitet –

Det totala värdet av Bitcoins i omlopp och det totala antalet företag som använder Bitcoin är fortfarande mycket liten jämfört med vad de skulle kunna vara (det växte i en hälsosam takt fram till slutet av 2017, nu idioten går svårt).

Därför kan relativt små nyhetshändelser, transaktioner eller viss affärsverksamhet väsentligt påverka priset vid den tiden. Ju större det blir och ju fler människor kommer att använda det, desto mindre flyktigt blir det. Innan den här tiden kommer det att berätta för oss, för det här är som många saker på det icke-mappade internetområdet.

Att bli rik på bitcoin är kanske Bitcoin Allmän Information

Kan du tjäna pengar med Bitcoin?

Bitcoin är inte ett “get rich quick” -schema och måste behandlas med respekt, så förvänta dig inte att bli miljonär när du går in i den här nya arenan. Men som vi ser idag finns det många som har gjort stora pengar med denna kryptokurrency, så det är möjligt att tjäna pengar som alltid med pengar. idag är priset på Bitcoin bara för högt för att köpa några, du hade gjort det för några år sedan ….

du måste se om du hade köpt några aktier i facebook eller Google år sedan, då var du också redo, allting är enkelt

Detta är också drömmen för många av de andra kryptomarginalerna. folk hoppas att om de köper billiga nu och denna kryptocurrency plötsligt också är värda mycket pengar kan de slå ett enormt finansiellt slag.

Jag säger inte att detta inte är stort men ingenting är säkert, det är därför många människor nu köper handel istället för bitcoin, så att de har större kontroll.

Liksom varje nytt företag finns det vertikala möjligheter, men bara de som förstår och innoverar gränserna för potential är Bitcoins nya miljonärer. Det finns flera sätt att tjäna pengar med Bitcoin, till exempel gruvor, spekulationer eller nya företag. Men kom ihåg att alla dessa metoder är konkurrenskraftiga och det finns aldrig någon garanti för vinst.

Är Bitcoin helt virtuellt och immateriellt?

Bitcoin är lika virtuellt som internetbanknät och kreditkort som folk använder idag. Bitcoin kan användas för att betala online och i murbruk och murbruk, precis som någon annan form av pengar. Bitcoinbalanser lagras i ett stort distribuerat nätverk, och de kan inte bedrägligt ändras av någon. Kort sagt, Bitcoin-användare har ensamrätt och kontroll över plånboken och kan inte försvinna bara för att de är virtuella.

Är Bitcoin anonym?

Bitcoin är inte anonym och kan inte erbjuda samma nivå av integritet som sedlarna i din vanliga plånbok.

Kontanter är i allmänhet helt anonymt. Användningen av Bitcoin lämnar bakom omfattande offentliga register som faktiskt är anledningen till att det fungerar som en korrekt betalningsmetod.

Det finns olika typer av mekanismer för att skydda användarnas privatliv, och mer kommer att läggas till, tänk på att utvecklarna som en gemensam valuta inte har en dold agenda och arbetar i allas intresse.

Hur du skyddar din integritet
bitcoin generell information Sekretess

 • Insikt i bitcoin spårbarhet
 • Använd nya adresser för att ta emot betalningar
 • Använd adresser på “ändringen” när du skickar betalningar
 • Var försiktig med allmänna utrymmen
 • Din IP-adress kan spelas in

Det antas i slutändan att Bitcoin kommer att omfattas av liknande regler som redan existerar inom befintliga finansiella system.

Jag har förlorat min Bitcoin plånbok, nu vad?

När en användare förlorar sin Bitcoin plånbok, bör du se det som att ta bort pengar från cirkulationen.

Bitcoins som försvann ligger fortfarande i blockkedjan, precis som alla andra Bitcoins. Men de förlorade Bitcoinsna förblir för alltid som sover, helt enkelt för att ingen kan hitta de personliga nycklarna som de kan omfördelas. Tänk på det som en säker full av pengar som ingen har kombinationen för.

På grund av lagen om utbud och efterfrågan, om färre Bitcoins finns tillgängliga, kommer de som förblir att leda till en ökning av efterfrågan i värde för att kompensera.

Bitcoins skalbarhet gör det möjligt att bli ett viktigt betalningsnätverk?
Bitcoin-nätverket kan hantera en mycket högre efterfrågan på sina tjänster, vilket innebär att antalet transaktioner per sekund är större än vad det faktiskt är idag. H

Det är ännu inte klart att utföra på nivå med de viktigaste kreditkortstjänsterna, men den pågående utvecklingen tar bort begränsningar som för närvarande fortfarande finns på nätverket.

Eftersom Bitcoin är ett pågående arbete och de mest briljanta sinnen arbetar tillsammans på det, kommer nätverks möjligheter att växa under många år framöver.

 

SW_Free_Stocks.