Bitcoin plånbok (wallet) Översikt Vad behöver du veta och vilka plånböcker är bäst

Bitcoin plånbok (Wallet) Översikt

Det finns redan många Bitcoin plånbokstjänster idag. Varje tjänst har sina fördelar och nackdelar och i allmänhet tar det lite tid att hitta den rätta för dig

du kan lägga mycket tid här eftersom du kan se det som att öppna ett konto hos en bank, med stor skillnad. Om du gör det bra, lämna inte din cryptocurrency genom utbytet (banken) och lägg allt i din Bitcoin Portomonee. och bara du har tillgång till den Bitcoin plånboken.

Så om du fattade beslutet att köpa ett antal bitcoins kanske du undrar hur du lagrar den digitala valutan. Detta kräver en liten förklaring.

De personliga nycklarna (privata nycklar) som behövs för att få tillgång till en Bitcoin-adress lagras på en “bitcoin plånbok”. Bitcoin-portföljerna ger dig i allmänhet tillgång till din Bitcoin-offentliga adress och låter dig rapportera transaktioner, men de skiljer sig beroende på hur du väljer att öppna dem.

Faktorer som du måste överväga när du väljer den bästa bitcoin plånboken för dig inkluderar säkerhet, anonymitet och kontroll.

bitcoin plånbok plånböcker

Stationär plånbok

Dessa portomoner tillåter användare att skapa en adress för att skicka och ta emot bitcoins och ger plats för att lagra den privata nyckeln för att göra detta.

Detta kan göras genom att ladda ner programvara till en enskild dator.

Inte det säkraste sättet för att hackarna letar efter det här och du vet inte när de ska skanna din dator, när du upptäcker att någon har kopierat din kod finns det en bra chans att din bitcoinplånbok är tom.

Mobil plånbok,

tillgänglig via appar så att användarna kan handla på språng. Medan “fullt Bitcoin” klienter ladda ner hela bitcoin blocket kedjan är mobila plånböcker konstruerade för endast en liten del av att använda blocket kedjan och förlita sig på andra noder i nätverket att få tillgång till de återstående nödvändig information.

Fungerar bra och relativt snabbt

Lagringsportföljer

lagring av Bitcoin-tangenter på internet via en tredje parts webbplats gör det också möjligt för användarna att få tillgång till sina bitcoins nästan var som helst. Det finns emellertid den potentiella risken att anförtro någon annan med den informationen.

Enligt min åsikt är detta det sista du bör tänka på. Konceptet cryo-valutor är att ingen annan än du borde ha tillgång till dina pengar.

Eftersom detta fortfarande inte är reglerat skulle jag inte lita på att ett företag bara hanterar min plånbok.

Är det för komplicerat, då BTC agera på rätt sätt för dig och företag som eToro, AvaTrade markets.com och ger dig allt du behöver för att agera utan att faktiskt köpa Bitcoin

Pappersplånbok

Så är Low Tech-versionen och kanske det säkraste sättet att lagra bitcoinsna.

Här skriver du ut kod på papper och du gör det om du inte är online, så det finns ingen elektronisk post på din plånbok.

Det finns massor av handledning som förklarar exakt hur man gör detta och tro mig är faktiskt det mest praktiska. Problemet är att om du förlorar papperet är dina pengar borta (kopiera koderna ett par gånger och lagra dem säkert och bra).

med så många alternativ har du den specifika funktionen du behöver.

Nedan ser du ett stort antal Portomonees (plånböcker) tillgängliga och du kan besöka sidan på deras hemsida för mer information.
De är i slumpmässig ordning

 

 Airbitz | Wallet  Breadwallet } bitcoin wallet  Electrum | Bitcoin Wallet  Trezor  Bitgo
Airbitz Breadwallet Electrum Trezor Bitgo
 Armory  Case   Green adddress  Xapo  Coinomi
Armory Case Green Address Xapo Coinomi
  Bitcoin Core  Bither  Keepkey  download  Multibit HD
Bitcoin Classic Bither KeepKey Hive Multibit HD
  Bitcoin Classic  Circle  Ledger Nano  Bitcoin Core  BlockTrail
Bitcoin Core Circle Ledger Nano Bit Address Blocktrail
  Bitcoin Unlimited  Coinapult  Luxstack  Bitoex  Schildbach
Bitcoin Unlimited Coinapult LUXSTACK BitoEX Schildbach
 Bitcoin XT  Coinbase  Magnr  Specto coin  Mycelium
Bitcoin XT Coinbase Magnr Spectro Coin Mycelium
  Cool wallet  blockchain  COpay
 CoolWallet Blockchain.info Copay

 

SW_Free_Stocks.