Bitcoin säkerhetsinformation

Säkerhetsinformation om bitcoin

  1. Är Bitcoin säkrad?
  2. Har Bitcoin inte hackats tidigare?
Bitcoin säkerhetsinformation
Bitcoin säkerhetsinformation

Bitcoin säkerhetsinformation | Är Bitcoin säkrad?

Bitcoin-teknikens kryptografi och protokoll är förmodligen det mest distribuerade dataprojektet på denna planet.

Och hittills har resultaten av nätverkssäkerheten överstått förväntningarna.

De flesta fel kommer från personer som kommunicerar med nätverket. Människor kommer alltid att hitta ett sätt att förstöra saker.

Avsiktsfullt eller inte, vi som art behöver detta för att förbättra det vi jobbar med. Men i allmänhet, de flesta misstag av människor som av misstag tog bort sina Bitcoin plånböcker, förlorade sina pengar eller stal deras Bitcoin plånböcker.

Det finns bra solida säkerhetsmetoder för att skydda sina pengar eller att använda tjänsteleverantörer som erbjuder en god säkerhetsnivå och försäkring mot stöld eller förlust.

Bitcoin säkerhetsinformation  | Har Bitcoin inte hackats tidigare?

 

Samma kryptografi och det protokoll som används för Bitcoin, är det fortfarande aktiva i åratal efter att de har framställts och genomfördes för första gången. Detta är i sig en prestation som är värt att nämna och en bra indikation på att konceptet är väl utformat.

Ändå har säkerhetsfel hittats och lösts i olika programvaruimplementeringar.

Säkerhet kräver att du är lika kreativ som de som försöker bryta igenom säkerheten. Ibland är du bara medveten om ett fel i systemet efter att det har knäckt.

Men denna mogna säkerhetsnivåer är en daglig verksamhet för många av de lysande begåvningar som arbetar på detta projekt, som de försöker att ligga steget före hackare

Bitcoinsäkerhet själv har aldrig brutits och det ser nog inte ut som om detta kommer att hända.

Bitcoin Säkerhetsinformation

Problemen ligger på utbytes- och affärsnivå. Till exempel, om en bank rånas betyder det inte att dollarn har påverkats. du bör se detta eftersom samma bitcoin säkerhet inte bör förväxlas med leverantörernas säkerhet.

Ändå är det viktigt att notera att en komplett uppsättning av robusta metoder och intuitiv säkerhet krävs för att ge användarna bättre skydda sina pengar och för att minska risken för stöld och förlust.

De senaste åren har utvecklat många sådan säkerhet (t.ex. kryptering portfölj, online-portföljer, hårdvara portföljer och transaktioner med flera signaturer).

SW_Free_Stocks.