Bitcoin transaktioner Information

Bitcoin transaktioner Information

Bitcoin-transaktioner Information om transaktioner med Bitcoin Information

  1. Varför måste jag vänta 10 minuter?
  2. Vad är Bitcoin-transaktionskostnaderna?
  3. Vad händer om jag får en Bitcoin när datorn är avstängd?

 

Varför måste jag vänta 10 minuter?

En betalning tas emot nästan direkt med Bitcoin. Nätverket börjar dock bekräfta dina bitointransaktioner genom att spela in det i ett block och innan du kan utfärda Bitcoins du mottar tar det cirka 10 minuter.

En bekräftelse innebär att det finns en överenskommelse om nätverket att de Bitcoins du har fått inte skickas till någon annan och din egendom beaktas.

När din bitcoin-transaktion ingår i ett block, är den fortfarande begravd under varje block efter det, konsolidera denna konsensus exponentiellt och minska risken för omvända transaktioner.

Varje användare kan bestämma sig själv vid vilken tidpunkt Bitcoin-transaktionen är bekräftad, för att bara klargöra att du förstår: 6 bekräftelser anses av många lika lika säkra som att vänta sex månader för en kreditkorts transaktion.
Vad är Bitcoin-transaktionskostnaderna?

Människor uppmanas att betala en mycket liten avgift (men inte nödvändigtvis) för att få en snabbare bekräftelse på sina Bitcoin-transaktioner och att belöna minare. När det är en avgift kommer du att vara mycket mindre än någon annan vanlig betalningsmetod.

Bitcoin transaktioner Information
Bitcoin transaktioner Information

Bitcoin-transaktionskostnader är för att skydda nätverket eftersom det skapar en buffert mot användare som skickar transaktioner för att överbelasta nätverket.

Det exakta sättet för avgifterna kommer att fungera som det fortfarande är under utveckling och kommer att förändras över tiden.

Avgiften bestäms av attribut som data i transaktion och transaktionsrepetition. Om du till exempel får ett stort antal små mängder kommer fraktkostnaderna att vara högre.

Ersättningen är inte kopplad till antalet Bitcoins som överförs.

Vad händer om jag får bitcoin när datorn är avstängd?

Det här kommer inte vara ett problem, nästa gång du öppnar din plånbok kommer de nya Bitcoinsna att vara närvarande. Bitcoinsna mottas inte av applikationen på din dator eller mobil, men i nätverket. Ansökan går helt enkelt in i din plånbok som lagras där.

Bitcoin transaktioner Information

Om Bitcoins skickas när ditt kundprogram för portföljprogram inte är aktivt och du startar det senare, kommer det att ladda ner block och se alla Bitcoin-transaktioner som det ännu inte visste, och Bitcoins kommer så småningom att visas som om de just mottogs i realtid. Din plånbok är bara nödvändig om du vill spendera Bitcoins.

SW_Free_Stocks.