De värsta tiderna att handla

de slechtste tijd om te handelen
de slechtste tijd om te handelen

De värsta tiderna att handla

Cryptocurrency-handel kan vara spännande och fantastiska möjligheter erbjuder vinst genom att handla online. Men måste du handla på underliggande tillgångar?

Eftersom hela handelsprocessen helt enkelt är att förutsäga var tillgångens kurs går, vill du undvika tillgångar där detta förutsägs är praktiskt taget omöjligt.

Det hörs enkelt som jag säger att det bara handlar om att göra förprognosen, men det här är helt hemligt av denna form av handling, det kan vara mycket svårt.

Det är även nästan omöjligt för viss valuta för att noggrant förutse var de går.

 

De värsta tiderna att handla
De värsta tiderna att handla

Så om du väljer en förmåga som du egentligen inte har en aning om vad marknaden går, så går du bara och tar bort din pengar.

När måste du Cryptovaluta inte sälja

De svåraste tiderna att hantera är Vlak före, under eller efter en stor nysaankondiging. Extreme volatilitet som dessa händelser skulle kunna följa och marknaden kommer så snabbt i båda riktningarna att det inte är möjligt att säga var det går i en kortfristig position.

Så många återförsäljare kommer att byta nyheter och följa utvecklingen. En hel del gör det bara om samma skäl, i övertygelsen att marknaden själv kommer att omvända sig. Vänta tills det är en nedgång och gå för den riktning som du tror kommer marknaden att gå. Undvik tidpunkten för tillkännagivandet att öppna en position.

När du planerar att sälja aktier, är den ovanstående regelen ännu av större betydelse, eftersom det är mycket svårt att förutse var priset kommer att gå och även om det på ett större kort är klart vilket den allmänna trenden ger på att för de 60 sekunderna transaktionerna är det alltid en gåva.

Detta betyder också att du kommer att behålla det belopp du handlar under de mer volatila tiderna (överstiger aldrig 5% av din portfölj som smal pengestyrning)

Kortom, varje Mäklare har i allmänhet en ekonomisk kalender på sin webbplats och se till att du kontrollerar meddelandet som planeras för den tid du planerar att handla. Undvik alla aktiva som har sig själv eller i samband med en tillkännagivande för den tid du planerar att sälja.