Demo handel vs Live handel

Demo handel vs Live handel

De psykologiska skillnaderna

De flesta handlare finner att det finns en tydlig skillnad i deras handelsprestanda för livekonton kontra deras handelsprestanda för demokonton. Av någon anledning verkar det lättare att spendera pengar och få bra resultat på ett demokonto än på deras riktiga pengar konto.

nu hävdar vissa att detta beror på att mäklare manipulerar resultaten till att vara mer gynnsamma för innehavarna av demokonton i hopp om att övertyga dem om att sätta in riktiga pengar.

Jag är säker på att detta har hänt och med några av de mer skuggiga mäklare kan detta fortfarande vara fallet.

En bättre orsak till skillnaderna i resultat skulle vara ditt handelsbeteende på demo-handelskontot jämfört med kontot för riktiga pengar.

Demo handel vs Live handel

Verkställande riktiga pengar
Det finns inte många saker mer spännande är att du kan göra hemifrån och kan få tillgång till riktiga lägen med riktiga pengar, ditt hjärta kommer att bli snabbare och adrenalinet kommer att gå igenom ditt system när du öppnar läget beror detta på att varje nivå ditt var är medveten om att du verkligen sätter något på spel.

Du vet att med riktigt pengarhandel finns det en tydlig och verklig möjlighet att förlora dina pengar.

Det första elementet som du bör inse när du handlar för riktigt är att du agerar riktiga pengar.

Om du har en demo-konto, du brukar bara transaktioner och få tillgång till flygningen och tar mindre tid och förberedelse för att förstå och besluta om transaktionen bör inledas.

Det är därför många handlare byta från demo-konto till den verkliga kontot i mitten är i en förlorande strimma, medan den faktiska handlingen demo gick så bra för dem.

Det är därför en bra trader på en demo-konto inte automatiskt innebära en bra trader med riktiga pengar. I samma ögonblick som pengar kan faktiskt försvinna, folk ofta någon panik, de är mindre kritiska och göra dumma beslut.

Så förstår att när du börjar handla du behöver beräkna din träning pengar, är detta pengar du kommer säkert att förlora i början, tills du lär dig och förstå vad som fungerar för dig.

Den mest värdefulla sak vi kan lära av handeln.
Som en ny näringsidkare är huvudproblemet:

  • de rätta vanorna
  • rätt sinnesstämning
  • rätt utbildning

Några lär dig bara marknaderna och förstår ens vad du gör, det här är den pedagogiska delen, lära dig läsa teknisk analys för att hitta de tillgångar som vädjar till dig och lära dig vad riktlinjerna är för att hantera riktiga pengar.
leer te handelen met demo account

Om du faktiskt använder det här skapar du rätt vanor. Det är därför det är så viktigt att handla på demo på samma sätt som du planerar att handla på kontot för riktiga pengar.

Du kommer att förlora pengar och du måste lära dig att acceptera detta. Ingen näringsidkare när man kom in på marknaden för första gången blev omedelbart framgångsrik och har aldrig gjort någon förlust, eftersom det bara inte händer på det sättet.

Du måste acceptera att du kan förlora dina pengar och det är här fallgropen ligger med demo handel.
Det är ingen känsla involverad, jag hörde från handlare som har varit på marknaden i åratal och lyckas med att de ser handeln som nästan 70%, beroende på handlingspsykologin och inte bara på marknadskunskap.

Så bygg dina vanor, se till att du har rätt attityd när du handlar, försök att handla demoen på samma sätt som på den verkliga handelsplattformen. Gör det till ditt uppdrag att bara vara ett grundligt och tålmodigt sätt att agera med riktiga pengar.

Om du kan göra det, har demo- eller praktikkontot ett reellt värde, förutom att du berättar vilken plattform som Mäklaren använder eller vad de faktiskt betalar ut.

Demo handel vs Live handel

 

SW_Free_Stocks.