KFC har märkt Bitcoin
KFC har märkt Bitcoin

FAST-FOOD kedjan KFC har noterat Bitcoin.

FAST-FOOD-kedjan KFC hoppar ombord på kryptotåget och erbjuder kunderna i Kanada möjlighet att betala för sin kyckling i bitcoin.

KFC har märkt Bitcoin i Kanada
KFC har märkt Bitcoin i Kanada

För motsvarigheten till $ CA20 i bitcoin - för närvarande 0.0011204 i den virtuella valutan - kan kunderna köpa "Bitcoin Bucket", som innehåller 10 kycklingsben, våffelstrå, en mellansida, mediumdryck och två dips.

"Naturligtvis vet vi inte exakt vilka bitroner, eller hur de fungerar, men får inte komma mellan dig och en finger för att licensera god kyckling,"

företaget skrev nerTwitter .

FAST-FOOD-kedjan KFC märkte Bitcoin på KFC Kanada presenterar # Bitcoin-hinken. OK, vi vet inte exakt vad Bitcoins är, eller hur de fungerar, men det borde inte komma mellan dig och ett finger för att slicka god kyckling.

- FAST-FOOD-kedjan KFC noterade Bitcoin på KFC Canada (@kfc_canada) 11 januari 2018 Den begränsade tiden Bitcoin-hinken kan endast köpas från KFC Canada-webbplatsen för hemleverans.

"Welkom in 2018, Canada",

"Trots uppgångar och nedgångar av bitcoin är oberstens ursprungliga recept lika bra som någonsin. Så byt din bitcoins för skopor och investera i något du kan slicka på. "

Kampanjen åtföljdes av en live-video på Facebook med bitcoinpriser och skämt med bitcoint-tema.

"Fortfarande bara $ 20 vanliga människor-pengar", läs ett meddelande på ticker.
Andra ingår "Bitcoin är nere, investera istället i hinkar", "Investera i originalrecept.

 

Undvik allt-recept "," ta en hink med kyckling istället "," Det är $ 20-hinken, men mer futuristisk och lite förvirrande "och" Köp dopp. Honung senap är en personlig favorit.
"

Reaktionen mot sociala medier var blandad. "Jag ska bara få en hink", skrev en kommentator på Twitter. En annan frågade: "Varför skulle någon vilja betala $ 40 för $ 20 i kyckling?"

Betalningsverksamheten för KFC är Bitpay, vilken förra månaden var tvungen att tillfälligt öka sin minsta fakturahalt till $ US100 på grund av "nuvarande bitcoin nätverksförhållanden".

På grund av de höga avgifterna och väntetiderna har bitcoin-nätverket blivit nästan oanvändbart för daglig handel och små transaktioner under de senaste månaderna, vilket skapar en öppning för konkurrenskraftiga kryptokurser, inklusive bitcoin-kontanter , litecoin , ethereum i rimpel .

Bitpay återhämtade sig senare på $ US5, men varnade: "Många fakturor under $ US100 kan fortfarande vara oekonomiska för bitcoin-köpare på grund av höga bitcoin nätverksräntor."

Microsoft, som också använder Bitpay, kom överens om att acceptera bitcoin som betalning i nätbutiken efter att "vi arbetade med vår leverantör för att säkerställa att lägre bitbelopp kan lösas av kunder".

KFC har märkt Bitcoin och du kan nu betala med bitcoin

Nästa dag tillkännagav och en populär bitcoinkonferens som hölls i Miami nästa vecka och meddelade att det inte längre handlar om att acceptera betalningar i bitcoin.

"VÅRA NÄTVERKSVILLKOR OCH MANUELL FÖRARBEHANDLING VI HAR STÄLLT TICKETSBETALNINGAR ANVÄNDNING AV KRYPTOKURRENSER...",

z

sa den nordamerikanska Bitcoinkonferensen på sin biljettsida. "Förhoppningsvis nästa år kommer det att finnas mer enhet i samhället om skalfördelar och global adoption blir verklighet."

Ett tillkännagivande från justitieministeren i Sydkorea om att landet förbereder lagstiftning för att förbjuda kryptokurshandel skickade torsdagskockvågor genom marknaden.

En talesman för presidentkontoret gav senare en förklaring.
"Kommentarerna av justitieminister Park om stängning av kryptovalutaväxlingar är en av de åtgärder som utarbetats av justitieministeriet, men det är inte en åtgärd som har genomförts", sades det i uttalandet.

• I skrivande stund, Bitcoin handlas på $ US13.640, ner mer än 5 procent jämfört med föregående dag, medan ethereum minskade med 8 procent, rippel var 5 procent högre och Bitcoin pengar föll nästan 8 procent.
frank.chung@news.com.

KFC lanserar "Bitcoin Bucket" FAST-FOOD-kedjan KFC har märkt Bitcoin.

LÄMNA ETT SVAR