Misstag som handlare måste undvika.
Misstag som handlare måste undvika.

Misstag som handlare måste undvika.

  1. Orealistiska förväntningar
  2. Agera på en för liten initial investering
  3. Följ bonusen
  4. Öppna för många transaktioner
  5. dålig penninghantering
  6. Spel i stället för att agera

Idag handlas många människor och nya handlare föds varje dag. På grund av några smarta “pengar tjäna” reklam och lyssna på några vänner som verkligen tjänade pengar i handel kryptokurser, försöker många människor utan att verkligen veta vad de gör.

Av någon anledning förlorar alla dessa handlare sina pengar och förlorar alltid av samma skäl. Om du försöker undvika dessa dåliga vanor kan du vara på väg till att bli en lönsam näringsidkare.

Men om du ignorerar dem, satsar du bara pengar och du lämnar denna marknad bara övergiven och avskräckt från att någonsin fungera igen

orealistiska förväntningar | Misstag som handlare måste undvika.
orealistiska förväntningar | Misstag som handlare måste undvika.

Orealistiska förväntningar | Misstag som handlare måste undvika.

Ve

Vänta inte att vara rik över natten, det händer bara inte.

Jag har känt till några handlare som hade tur eller hade en bra strategi som gav dem stora vinster, det här är inte en given och de har betalat sina utgifter för utbildning i många förlorade affärer innan de nått denna nivå.

Om du som nybörjar förväntar dig en 100% inom en dag, är du skyldig att ta risker och oddsen är helt enkelt för låg för att vara rätt hela tiden. Om du förväntar dig att göra en vinst på 10% per månad, kan du gå dit, så börja inte med förväntningar som helt enkelt inte är genomförbara, för att du kommer bli besviken

Agera på en för liten initial investering  | Misstag som handlare måste undvika.

Varje mäklare har ett lägsta belopp som du måste investera för att kunna handla. Det finns givetvis mäklare som tillåter dig att spendera bara $ 10, men tänk på det, även om du får en 20% vinst på detta belopp, skulle du bara ha tjänat $ 2, vilket knappast är värt att riskera.

det tar pengar för att tjäna pengar och utan några initiala pengar du spelar med jordnötter, låt mig säga det här, du har blivit en bra näringsidkare och pengarna är mer i tid än inte, för utbetalningen är inte 100 % du behöver tjäna cirka 70% av dina transaktioner i pengarna för att vara lönsamma.

När du når denna nivå och du agerar med små mängder har du faktiskt vunnit nästan ingenting. Återigen tjänar du pengar med pengar, helt enkelt som det

Även om minsta investeringsbelopp åläggs av mäklare i krypteringsvalutor bör detta inte vara en gräns för det belopp som du kan investera i denna handel. I de flesta fall kan ditt konto, under finansiering, begränsa dina chanser att dra nytta av denna transaktion.

För att genomföra en mer balanserad strategi för penninghantering är det lämpligt att finansiera ditt handelskonto med mer pengar än bara det minsta belopp som krävs av mäklaren.

Följ bonusen | Misstag som handlare måste undvika.

De flesta men inte alla cryptocurrency-mäklare erbjuder bonusar på de första insättningarna. Det här är trevligt eftersom du kan handla med mer pengar än du började med. Men det här kommer med en fångst. Du är vanligtvis skyldig att nå en viss volym innan du kan ta ut dina pengar.

Detta varierar från 20 gånger bonusbeloppet till 50 gånger med några Mäklare. Om du tar högst bonuspengar får du inte mer pengar och du får mer utbyte och det är inte detsamma. Mer information om hur bonusar fungerar

Öppna för många transaktioner. | Misstag som handlare måste undvika.

På marknaden för kryptovalut, överskrider de fler transaktioner som du öppnar automatiskt för att skapa mer vinst.

Det är helt enkelt inte en smart handelsstrategi. Det är bättre att göra dina läxor och öppna några högre transaktioner och sedan öppna en stor mängd mindre transaktioner.

Titta på det från den här sidan, låt en bra Mäklare hans eller hennes analys vänta tills marknaden är precis innan han gör det här. Det betyder att tid har investerats i att öppna transaktionerna, om du kan göra det så snabbt, så öppnar du inte en handel efter en annan. Så om det här är ditt sätt att spela, så spelar du i princip spel och i slutändan är oddsen mot dig.

Låt oss säga att du är lönsam 50% av tiden. Därefter är dina tillgångar fortfarande ätas bort eftersom utbetalningen inte är 100% men mer mellan 70-85%

Misstag som handlare måste undvika.
Misstag som handlare måste undvika.

Dålig penninghantering |  Misstag som handlare måste undvika.
Detta är ett viktigt inslag för att bli en lönsam näringsidkare. Alltför ofta ignoreras denna del och innan du vet vad som händer med dig har några få dåliga transaktioner rensat dig.

Du måste undvika detta till varje pris. I allmänhet tror jag på 5% -regeln, vilket innebär att du aldrig kommer investera mer än% av hela portföljen i en transaktion.

Självklart vill du få din egen strategi för detta, men när du handlar med riktiga pengar är det verkligen något du vill fokusera på och som du vill hålla fast vid.

Mer än att lita på några lönsamma transaktioner kommer att göra att näringsidkare tar upp mycket pengar i ett antal transaktioner som skulle ta bort alla dina hårt förvärvade vinster och eventuellt rensa ditt konto.

Spel i stället för att agera  | Misstag som handlare måste undvika.

Eftersom det finns ett tydligt förhållande mellan spel och handel, vet många näringsidkare inte när de ska spela eftersom de tror att de faktiskt följer marknaderna och graferna berättar för dem vad de ska göra.

Men det tar mer än så.

Känslan att marknaden går i en riktning, översätter inte ofta till vinster. Du vill ha en tydlig strategi och göra dina läxor. Öppna transaktioner, eftersom du nu har tid att agera, är aldrig en bra strategi.

Om du vill tjäna pengar genom att handla cryptocurrencies och det här är mycket möjligt bör du närma dig detta som ett företag, vilket det i huvudsak är. Du måste vara smart om vad du gör och inte ta risker som normalt inte skulle tas av en annan typ av företag.

Kort sagt, satsa inte Misstag som handlare måste undvika.

 

SW_Free_Stocks.