3 Topp kryptokurser för 2018
3 Topp kryptokurser för 2018

3 Topp crypto valuta för 2018

2017 var året av bitcoin, vilket medför att kryptokurvens första steg går in i femsiffriga tal och uppmuntrar till en våg av medvetande i den växande makten.

Även investerare i hedgefonder som Peter Thiels grundarefond har gjort stora satsningar på bitcoin och ökningen av bitcoin futures har hjälpt till kryptocurrencyhandel i den nuvarande finansiella världen.

Yet bitcoin är bara en av de många kryptokurvor som får grepp och framtidsorienterade spelare i rymden måste hålla ögonen på vad industrin kommer att göra i framtiden.

De 3 närmaste Cryptovalutasna för 2018 har fått betydande erkännande på grund av deras starka avkastning under det gångna året och de erbjuder en bra balans mellan innovation och investerarigenkänning som kan leda till varaktig outperformance 2018.

 

Cryptovalutasna Pris i USA Dollars – dec. 31, 2017 Ökad 2017
Ripple $1.96 35,000%
Bitcoin cash $2,379 840%*
Litecoin $224 5,300%

 

Ripple fokuserar främst på finanssektorn. Topp crypto valuta för 2018

Ripple blev nyligen den näst mest värdefulla cryptocurrency när det gäller dess totala värde och dess utmärkta handelsbas.

Denna väckelse återspeglar Ripples mål att tillämpa blockchain-teknik i finanssektorn. Rynkor har redan attraherat partners i banksektorn för att använda sin teknik, med det senaste meddelandet förra året att American Express (NYSE: AXP) skulle använda Ripple blockchain för gränsöverskridande betalningar med Banco Santander (NYSE: SAN).

Flera andra globala banker har också testat Ripple de senaste åren.

Den största fördelen med Ripple är att trots den enorma vinsten i 2017 har den överlägset det lägsta dollarpriset under stor kryptokurrency. Detta kommer att vädja till dem som helt enkelt går in i rymden, som hoppas att Ripples pris i slutändan kan nå samma höga nivåer som bitcoin. Med mer än 38 miljarder utestående Ripple jämfört med mindre än 17 miljoner i cirkulationsbitcoin är denna värderingsnivå osannolik, men även under de första dagarna 2018 har Ripple redan gjort vinst på mer än 35%.

3 Topp kryptokurser för 2018

BitcoinCash försvinner.Topp crypto valuta för 2018

BitcoinCash har sitt ursprung i augusti, så det har inte varit dags att generera en återspårningsrekord som dess förkunnare för kryptocurrency.

Vad bitcoinCash skapade var ett beslut av bitcoin community att dela den ledande cryptocurrency i två delar.

Medan många medlemmar i Bitcoin-nätverket ville göra förändringar för att påskynda bearbetningskapaciteten för transaktioner, stannade vissa ut och försökte undvika stora förändringar och behålla större blockchain som det var istället.

Resultatet var att regelbundet bitcoin återspeglar kryptocurrency med uppdateringen, medan bitcoincash var kvar med den icke uppdaterade blockchain.

För närvarande är priset på bitcoincash endast en liten del av bitcoinvolymen. Ändå hävdar vissa förespråkare att bitcoincash är minst lika attraktiv som sin namne, och de letar efter sätt att hålla bitcoincash nära bitcoin för att göra allmänhetens medvetenhet bekväma med blockchain-splittringen.

Oavsett om det händer beror på huruvida allmänheten omfattar konceptet, men begreppsmässigt är de som söker paritet ett rimligt argument med tanke på de två kryptovalutas delade ursprung.

Litecoin blir tung. |Topp crypto valuta för 2018

Litecoin har också delade rötter med bitcoin, som skapades 2011 som en delning i den ursprungliga bitcoin blockchain. De två cryptovalutasna delar det gemensamma målet att underlätta betalningar, och de har båda ett begränsat antal öppna mynt som är tillgängliga för gruvdrift.

Litecoin har dock tagit över vissa attraktiva funktioner snabbare, till exempel uppdateringar som påskyndar transaktionsbehandling och en iboende snabbare bearbetningstid för blockbrytning.

Kanske är det viktigaste att Litecoin har en riktig person bakom cryptocurrency. Charlie Lee skapade projektet som ledde till skapandet av Litecoin, och hans arbete som en stark förespråkare för cryptocurrency ger litecoin en äkthet som saknar bitcoin.

Lägre priser gör också Litecoin mer tillgängligt än bitcoin, vilket kan locka investerare som letar efter de större vinsterna av bitcoin.

Leta efter volatiliteten i kryptokurrency i 2018

Slutligen, som bitcoin, är hela denna kryptocurrency utsatt för enorma mängder av potentiell prisvolatilitet i båda riktningarna.

Efter en enorm start i 2017 är risken för korrigeringar för en eller flera av dessa kryptokurrency hög. Föredragandena av blockchain kommer emellertid generellt att hävda att i slutändan de uppåtgående trender som Ripple, Bitcoin Cash and Litecoin har sett kommer att fortsätta 2018 och därefter.

 

SW_Free_Stocks.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here